Förfalskaren- Rune Olausson

4h 20min
136 Sidor
Arnold Alexander Benson
bookCoverFor

Beskrivning

Arnold Alexander Benson har länge haft ett alldeles speciellt förhållande med siffror och bokstäver. Något som visar sig som så att dokument inte alltid behöver se ut som de en gång gjort. Under skoltiden fick till exempel hans dåliga betyg ett ordentligt ansiktslyft innan de presenterades för föräldrarna. Några oråd anades aldrig, så varför inte utnyttja sin talang till fullo?

När Benson använder sina färdigheter till att i smyg skapa kaos på en speditionsfirma dröjer det inte länge innan han får chefens ögon på sig. Utan att han sedan vet ordet av är Benson plötsligt en internationellt eftertraktad förfalskare - helt utan att han själv har valt det. Utpressning, förföljelse och kidnappning blir vardagsmat och det spelar ingen roll var han befinner sig. Hur ska han ta sig ur den här situationen?

Rune Olausson, född 1933, är en svensk författare och översättare från Göteborg. Han har arbetat på både Svenska Telegrambyrån och Sveriges Radio. Förutom de böcker han gett ut under eget namn har han även skrivit flickböcker under pseudonymen Monica Alm.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
4h 20min
Sidor e-bok:
136
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-10-27
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726693676
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726523805

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)