Förlåt oss våra synder- Jo Spain

Betyg 3.8
14h 8min
393 Sidor
Tom Reynolds
bookCoverFor

Beskrivning

År 1975 slits ett bara minuter gammalt barn med våld från sin förtvivlade mor på Magdalenahemmet i Dublin - en institution, driven av katolska kyrkan, för »fallna kvinnor«.

Nästan ett halvt sekel senare hittas ett illa tilltygat lik i en park i staden. Kroppen är en nunnas. Kriminalkommissarie Tom Reynolds är övertygad om att mordet har kopplingar till de historiska händelser som ägde rum på det ökända hemmet. Teamet följer ett spår som leder dem till ett avskilt nunnekloster på den irländska landsbygden.

Där verkar allt till en början vara helt normalt, och Reynolds hinner börja undra om de följt ett felaktigt spår. Men snart blir det uppenbart att mördaren i själva verket befinner sig mitt ibland dem - och är fast besluten att kräva ytterligare hämnd för synder som begåtts i det förgångna.

JO SPAIN är en irländsk författare, född i Dublin, med ett förflutet som politisk rådgivare åt den irländska regeringen. Hennes tre första romaner utgör en trilogi, inledd med debutboken Förlåt oss våra synder [With Our Blessing, 2015], som bland annat utnämnts till Irish Times Crime Fiction Book of the Year.

»Jo Spain hanterar den stegrande spänningen med stor säkerhet.« Sunday Times

»En suverän thriller.« Irish Times
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Hanna Williamsson
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
14h 8min
Sidor e-bok:
393
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-03-15
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789178939237
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789177819004

© Modernista (Ljudbok)

© Modernista (E-bok)