Förrädaren- Simon Scarrow

Betyg 4.3
16h 18min
511 Sidor
Silverörnserien
bookCoverFor

Beskrivning

56 e.Kr. De härdade krigsveteranerna Cato och Macro stationeras vid romerska rikets östra gräns — fullt medvetna om att varje rörelse övervakas av spioner från det farliga och mystiska grannriket Parthien. Men det visar sig snart att det farligaste hotet finns betydligt närmare än så. Inom de egna leden finns en förrädare som hotar den egna legionen och till och med hela imperiet. Cato och Macro kämpar mot tiden för att avslöja sanningen, medan den mäktiga fienden på andra sidan gränsen väntar på rätt tillfälle att slå till. För att inte fullständigt blotta romarnas svagheter måste våra hjältar hitta och döda förrädaren …
Förrädaren är den efterlängtade artonde delen i Simon Scarrows populära Silverörnserie, som fängslar läsarna med djupa kunskaper om det romerska riket kombinerat med spänning, rappa dialoger och hög närvarokänsla.
Efter sexton inlästa böcker i Simon Scarrows Silverörnserie lämnar Torsten Wahlund över stafettpinnen till Harald Leander. Vi är många som tackar Torsten Wahlund för hans oerhörda bidrag till att sprida berättelserna om Cato och Macro till lyssnare och fans.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ingmar Wennerberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

18

Tid ljudbok:
16h 18min
Sidor e-bok:
511
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-08-24
Förlag ljudbok:
Historiska Media
ISBN ljudbok:
9789177896821
Förlag e-bok:
Historiska Media
ISBN e-bok:
9789177896838

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)