Förvrängda cirklar

Förvrängda cirklar

Beskrivning av boken

Den unge försvarsadvokaten Dastan Davani har lyckats slå igenom som en stjärna i advokathimlen. I en miljö där relationer med klienter kan medföra livsfara och kollegornas svek tillhör vardagen, gör han vad han kan för att hålla sig själv och sin familj trygg.

Dastans lojalitet ställs på sin spets när han ofrivilligt dras in i två av sina klienters krig. Hemligheter bubblar till ytan och det blir allt svårare att veta vem som går att lita på. Mitt i allt inträffar något som slår Dastans liv i spillror och han har ingen aning om hur han ska ta sig vidare.

“Förvrängda cirklar” är en rapp och fängslande spänningsroman om hämnd, lojalitet och mänskliga relationer. En riktig nagelbitare som inte går att sluta lyssna på. Det är den första delen i serien Försvarsadvokaten.

Brottmålsadvokaten Arash Raoufi är grundare av Advokaterna Justitia. Han har försvarat flera kända klienter, medverkat i uppmärksammade mål och hjälpt en felaktigt dömd man att bli frikänd, tio år efter gärningen. Arash är medförfattare till den true crime-inspirerade romanen “Mammas son Banditen”, som har sålts i över 50 000 exemplar.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Förvrängda cirklar