Från andra sidan graven- Matilda Kaba-Liljeberg

Betyg 3.7
11h 55min
338 Sidor
Karl Seger
bookCoverFor

Beskrivning

Influencern Viveka Larsson, känd under ”Viva Viveka”, hittas en kall vinternatt brutalt mördad utanför sin herrgård i Hablingbo på Gotland, dit hon flyttat för att förverkliga sig själv. Fallet blir uppmärksammat i hela världen, men polisen lyckas inte lösa det. Flera månader senare publicerar plötsligt Viva Viveka ett inlägg på Instagram – från andra sidan graven.

Fallet tas upp på nytt och gotlandspolisen kallar in sitt motvilliga ess, en pensionerad kommissarie vid namn Karl Seger. Väl på Gotland tar han hjälp av den unga konstapeln Hannah Forss, som kommit till Gotland på grund av kärleken till bonden Erik.

Tillsammans nystar de upp ledtrådarna kring Vivekas död, samtidigt som Hannah försöker förstå sig på sin kollega. Vem är Karl Seger? Och vem var egentligen Viveka?
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 55min
Sidor e-bok:
338
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-04
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789178358984
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789178358977

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Från andra sidan graven - E-bok, Ljudbok

Spännande

Anneli

En ny författare hittade jag och det så lägligt när jag är på Gotland så jag har skrattat i mugg när poliserna åkt förbi på vägen som går här utanför! 😆 Ser med spänning fram emot uppföljaren,någon som vet när den ska släppas!?? Och Fredde Granberg,mycket har hänt sen du sprang med jeansen långt ner på röva, men istället för en "byafåne" framträder en berättarröst som tar med en i handlingen! 🥰

Towa

Spännande deckare med många vändningar.

Felix

Urusel bok. Småkorkade gotlänningar och supersmarta stockholmsre. Gator på landsbygden. Hundar inne på Visby Lasarett där man vårdar brännskador.

Sara

Medelmåttig historia.

Alexandra

Väldigt spännande! Intressanta karaktärer och miljöer. Spännande deckare med bra slut!

Erica

Spännande, humoristisk och med sköna karaktärer. Hoppas på en efterföljare.

Kerstin

Fruktansvärt tråkig.....bara massa trams och en alkoliserad översittare till polis. Kass. Händer inget. Lyssnade över halva boken men nej......

Leeni

En av de sämsta polisdeckare jag läst, skrattretande orealistiskt

Monica

Precis perfekt sommarläsning

Emma

👍

Ingela