Francys testamente- Amanda Lind

9h 56min
321 Sidor
Sthlm Red
bookCoverFor

Beskrivning

Francy Björnsson är ingen trevlig kvinna. Visst kan hon vara charmig när hon vill men det är inte hennes hjärtas godhet som gjort henne till ledare för en av Stockholms mäktigaste maffiaorganisationer.

Nu är Francy sliten. Hennes far som just släppts ur fängelse har vänt sig mot henne, fast besluten att ta över hennes organisation. Hennes son Adrian har också vänt sig mot henne, fast besluten att visa hälsoriskerna med knarket hon säljer, om så med risk för sitt eget liv. Till och med hennes egen kropp har vänt sig mot henne, genom att gå och få bröstcancer.
Tur då att hon har sin dotter Belle, lojal och fast besluten att gå i mammas fotspår fast hon bara är 8 år. För Belles skull beslutar hon sig att skriva sitt testamente. Men Francys testamente kommer att innehålla så mycket mer än bara en lista på vem som ska ha vad.

Francys testamente är andra delen av trilogin "Sthlm Red" som inleddes med Francys evangelium. Där uttrycket Stockholm Noir står för kärv realism, står "Sthlm Red" för skruvad fiktion – en fri fantasi som släpper alla hämningar.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
9h 56min
Sidor e-bok:
321
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-03-14
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789176132470
Förlag e-bok:
Massolit Förlag
ISBN e-bok:
9789173517829

© 2015 Storyside (Ljudbok)

© Massolit Förlag (E-bok)