Fri att springa

- Fredrik Svanfeldt

Betyg 4.2
7h 52min
244 Sidor
Spring för livet-serien
bookCoverFor

Beskrivning

Johan Dahlberg har snart avtjänat sitt fängelsestraff och det har blivit dags att tänka på framtiden. Men hur kommer man tillbaka till ett normalt liv efter två år i fängelse?
När Johan släpps fri gör han sitt bästa för att balansera arbete med fortsatt fokus på sin löpträning, frågan är om han kan hitta nya mål efter att redan ha överträffat alla förväntningar. Hans tränare och vän Hansson sätter då upp en plan för framtiden med London Marathon i sikte. Samtidigt dyker kärleken oväntat upp i arbetskamraten Sara. Johan vågar inte berätta om sin bakgrund och finner sig mer och mer insnärjd i en situation som han inte vet hur han ska ta sig ur.
Fri att springa är en roman om vänskap, kärlek och löpning och är den fristående fortsättningen på Fredrik Svanfeldts uppmärksammade romandebut Dömd att springa.
»Väldigt välskriven och skildringen av såväl tillvaron i ett fängelse som huvudpersonens utveckling är fascinerande.« Magnus Nilsson – BTJ-häfte 15, 2017
»Man blir sugen på att själv ge sig ut att springa. En fängslande roman om löpning.« Villivonkanbooks
»Tänkvärd, intressant & inspirerande!« Jenniesboklista
»Bladvändare för löpningsfantaster.« Ove Haugen - Göteborgs-Posten
»Historien om hur Johan försöker bygga upp sitt liv utanför fängelset och om hans kärleksrelation är så spännande att det är svårt att lägga ifrån sig boken. Jag rekommendrar verkligen denna bok – både till läsare i allmänhet och till dem som är intresserade av löpning.«
Rune Larsson – Löpare, föreläsare och skribent
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
7h 52min
Sidor e-bok:
244
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-01-29
Förlag ljudbok:
Swann Audio
ISBN ljudbok:
9788770303712
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789178290833

© Swann Audio (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)