Frukta det du begär- Jo Spain

Betyg 3.6
14h 13min
397 Sidor
Tom Reynolds
bookCoverFor

Beskrivning

Uppföljaren till succéthrillern Förlåt oss våra synder vald till Årets bästa deckare i DN

»En gnistrande thrillertalang.« Irish Examiner

»Jo Spain skriver med verkligt driv i pennan.« Kicki bokmal

»Jo Spain lyckas foga in ett nattsvart kapitel i Irlands historia i en medryckande kriminalhistoria.« Lotta Olsson väljer Förlåt oss våra synder till Årets bästa deckare i DN.

En sen kväll möts två mäktiga män på en hemlig plats i Dublin för att diskutera en plan som grott under lång tid. Den ena är i desperat behov av att få veta att inga hinder nu kvarstår - den andra försäkrar honom om att allt är i sin ordning. Några timmar senare mördas en högt uppsatt person inom regeringen vid namn Ryan Finnegan i Irlands säkraste byggnad, Leinster House, där parlamentet är beläget.
Kriminalkommissarie Tom Reynolds och hans team kallas in för att utreda mordet. Först tycks alla bevis peka mot ett mord med politiska motiv - tills en överraskande upptäckt leder utredningen i en helt annan riktning. Plötsligt har mordet antagit en mycket mer personlig karaktär. Men vem är det som har mest att tjäna på Ryans död?

JO SPAIN är en irländsk författare, född i Dublin, med ett förflutet som politisk rådgivare åt den irländska regeringen. Hennes tre första böcker utgör en trilogi om kriminalkommissarie Tom Reynolds. Den första, Förlåt oss våra synder, nominerades bland annat till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakadmin (2019) och utnämndes till Årets bästa deckare av Lotta Olsson i DN. Frukta det du begär [Beneath the Surface] är den andra boken i trilogin.

»En djävulskt smart thriller.« Sunday Times

»Otroligt förförisk kriminalroman.« Suspense Magazine

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Kjell Waltman
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
14h 13min
Sidor e-bok:
397
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-06-15
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789178939244
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789178934324

© Modernista (Ljudbok)

© Modernista (E-bok)