Fuck balance – Gilla läget och må bättre- Helena Eriksson Grönbek, Kersti Hilding Hansen

Betyg 3.7
34min
KortFattat
bookCoverFor

Beskrivning

Det här är en sammanfattad version avFuck balance – Gilla läget och må bättre.

Släpp din eviga strävan efter balans och harmoni mellan jobb och fritid, familj och vänner, träning och vila. Prova istället att fokusera på din förmåga att återhämta dig efter de utmaningar som livet bjuder på. Lär dig hur du med hjälp av mindfulness och acceptans kan hantera svårigheter och må bra på vägen. Helena Eriksson Grönbek har 15 års erfarenhet av ledarutveckling, medarbetarskap och teamutveckling. Kersti Hilding Hansen är frilansjournalist och skriver om relationer och personlig utveckling.

Helena Eriksson Grönbek har 15 års erfarenhet av ledarutveckling, medarbetarskap och teamutveckling. Hon coachar också ledare och medarbetare, ofta med ledord som hållbarhet, fokus, resiliens och mindfulness. Helena är passionerat intresserad av hur vårt intellekt och våra känslor påverkar såväl arbets- som privatliv.

Kersti Hilding Hansen arbetar som frilansjournalist och skriver framför allt om relationer och personlig utveckling. Kersti brinner för att sprida kunskap om ämnen som skapar möjlighet för läsare att fördjupa kontakten med sig själv och andra.
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
34min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-02-16
Förlag ljudbok:
Polaris Fakta
ISBN ljudbok:
9789188743992

© Polaris Fakta (Ljudbok)