Fyra minuter- Johan Ring

Betyg 3.1
6h 10min
219 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

För det unga paret Veronica och Anders är flytten till Veronicas barndomsort, den småländska idyllen Dunvik, tänkt att bli en nystart, långt bort från storstadens stress. Men istället för att finna lugnet förvandlas deras liv allt mer till en mardröm.

Ett passagerarplan på väg från Salzburg till Arlanda försvinner från radarn i fyra minuter. Sedan störtar det på en potatisåker i Dunvik.

Byn skakas av händelsen och de boende samlas kring vraket. Men det är inte själva kraschen som lockar, det är något annat. Något i planet kallar på dem och snart börjar människor förändras på skrämmande sätt.

Något ombord på planet har överlevt. Något som är långt ifrån mänskligt.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

6h 10min

Sidor e-bok:

219

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-10-17

Förlag ljudbok:

Whip Media

ISBN ljudbok:

9789188579324

Förlag e-bok:

Mix Förlag

ISBN e-bok:

9789186845179

Vad andra tycker

Recensioner av Fyra minuter - E-bok, Ljudbok

Sådär

Mikael

En riktig skräckbok. Underhållande men inget som stannar kvar i minnet.

Annelie

En skräckpärla

Lyssnade på hela boken i ett sträck, kunde inte förmå mig att trycka på paus. En långsam, krypande inledning där det vardagliga och ordinära förändras så sakta att det hinner bli för sent innan det blir omöjligt att ignorera. En dramatisk upplösning som skulle göra sig fantastiskt i filmformat. Jag är skräckfantast och har nog plöjt det mesta i genren som är tillgängligt i ljudboksformat. Det här är en av de bästa, mest effektiva böcker jag har lyssnat till på länge. En härlig, välskriven kosmisk skräckpärla med lovecraftianska inslag som utspelar sig i en sömnig småländsk by. Därtill en utmärkt uppläsning. Rekommenderas varmt till skräckfans!

Maria