Livet med Lif - 2 - Fyra sorters kärlek

Livet med Lif - 2 - Fyra sorters kärlek

Beskrivning av boken

Mycket i våra liv kretsar kring kärlek - närmare bestämt romantisk kärlek. Den hyllas i filmer, reklam och musik. I samtal med vänner dissekerar vi den senaste förälskelsen. Men det finns också andra sorters kärlek, av mer stillsamt slag, som förtjänar uppmärksamhet. Kärlek som ger långsiktig tillfredsställelse och som kräver målmedvetet arbete. Genom att lära känna kärlekens olika arter - storge, philia, eros och agape - kan vi förstå mer om oss själva och kärlekens oändliga kraft.

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Livet med Lif - 2 - Fyra sorters kärlek