Galgbergets väktare- Anna Jansson

Betyg 4.3
11h 45min
328 Sidor
Maria Wern
bookCoverFor

Beskrivning

Maria Wern har drabbats av en tragedi. Hennes man Björn är förlamad från nacken och nedåt och Maria sköter om honom i hemmet. När ett lik hittas i vattnet nedanför Högklint tvingas hon ge mer ansvar till de personliga assistenterna. Trots att hon litar på dem är det något som skaver.

Nittonåriga Elin Rute väcks på midsommarnatten för att upptäcka att hennes älskade, Oliver, ligger mördad utanför sommarhuset i Djupvik. Hennes föräldrar beter sig oerhört märkligt, och Elin tvingas göra något som kommer att plåga henne länge efteråt.

Galgberget i Visby är en gammal avrättningsplats. Gruppen som kallar sig Galgbergets väktare har tagit som sin uppgift att peka ut förrädare och döma dem till historiska straff. Ledaren låter hellre bilan falla än benådar.

I Galgbergets väktare brottas Maria Wern med en mördare vars motiv är höljt i dunkel, samtidigt som en katastrof har vänt upp och ned på hennes privatliv. På klassiskt Anna Jansson-manér binds den spännande deckargåtan samman med fascinerande och skrämmande nedslag i historien.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

22

Tid ljudbok:
11h 45min
Sidor e-bok:
328
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-04-09
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113101545
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113101538

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)