Galleriet vid vattnet

Betyg 4
6h 40min
268 Sidor
Leksands-sviten
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Nora och Viktor har bestämt sig för att öppna ett galleri med återvunna saker i Tällberg, och Nora är fast besluten att slå upp dörrarna till midsommar. Men tiden är knapp och det visar sig att ingenting går lika smidigt som hon hoppats på. En dag ropar Nora in en tavla på auktion och hittar ett kärleksbrev som väcker hennes nyfikenhet. Vem är dalkullan på tavlan? Är brevet skrivet till henne? Och vem är avsändaren?

Samtidigt följer vi Nils på 1960-talet, en ung man som tillsammans med sin dysfunktionella familj flyttat till Insjön. Nils är romantiskt lagd och blir omedelbart förälskad i en kulla i folkdräkt som han ser på ett vykort. Han inser att det är hon eller ingen han vill dela livet med.

Galleriet vid vattnet är en varm roman om kärlek, drömmar och livsmål. Handlingen är förlagd till Tällberg och Leksand, en miljö med mysiga röda timmerstugor, blomsterfyllda ängar och en glittrande Siljan.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

6h 40min

Sidor e-bok:

268

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-05-11

Förlag ljudbok:

Historiska Media

ISBN ljudbok:

9789177893035

Förlag e-bok:

Historiska Media

ISBN e-bok:

9789177893028

Vad andra tycker

Recensioner av Galleriet vid vattnet -
Ljudbok, E-bok

Fantastisk berättelse

Marianne Johansson

Rolig , underfundig och verkligen en feelgood bok

Marie

Så bra bok och uppläsare. Gillar hur författaren skriver. Såg nu att det finns två till böcker som jag ska ladda ner. Var på bokens afton och lyssnade på författaren annars hade jag inte känt till henne. Så det är jag glad för.

Rita

Småtrevlig bok

Inger