Game of thrones - Kråkornas fest- George R.R. Martin

Betyg 4.4
34h 7min
1161 Sidor
Sagan om is och eld
bookCoverFor

Beskrivning

Efter århundraden av bittra strider råder nu en osäker vapenvila. Robb Stark, Joffrey Baratheon, Renly Baratheon och Balon Greyjoy är alla döda och Joffreys blott åttaårige bror Tommen regerar i Kungshamn under överinseende av sin mor, den maktgalna Cersei Lannister som har många liv på sitt samvete.

Men kampen om makten över de sju konungarikena är inte slut. Stannis Baratheon har farit till Muren, på Järnöarna smider huset Greyjoy nya planer, i Dornien vill huset Martell hämnas prins Oberyns död, medan Brienne, jungfrun av Tarth, beger sig iväg på det omöjliga uppdraget att söka efter Sansa Stark. Och över havet kommer envisa rykten om att draklordens dotter fortfarande lever.

Tiden är kommen för de visa och de ärelystna, för de starka och de svekfulla, för ädlingar och ofrälse, för magiker och mördare, för de rättrogna och de fredlösa. De mänskliga asätarna är inte sena att samlas och nya intriger uppstår och farliga allianser bildas när krafter från det förflutna dyker upp igen i spåren efter strider och kaos, beredda att än en gång ta upp kampen om järntronen.

Till kråkornas fest är många inbjudna men bara ett fåtal överlever.

Det är inte många böcker som rönt en sådan uppskattning bland sina läsare som George Martins serie Sagan om is och eld. Kråkornas fest som nu äntligen kommer på svenska är den fjärde boken i serien.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Louise Thulin
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
34h 7min
Sidor e-bok:
1161
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2014-10-15
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789173488860
Förlag e-bok:
Bokförlaget Forum
ISBN e-bok:
9789137139654

© Bokförlaget Forum (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Game of thrones - Kråkornas fest - Ljudbok, E-bok

Spännande och underhållande med härligt drama!

Fredrik

För långa utdragna scener och det hörs en enorm ljudskillnad på klippningen att man får sänka ljudet. Men spännande!

chasmin

Bra

Paul

Pawel

Jag tyckte att den här ljudboken på extremt spännande Och jag hoppas att alla andra lyssnar på boken eller läser boken Så att jag Hoppas att andra gör det Man måste ju kunna använda fantasin Och vara påhittig Så att jag tycker att den här var jättebra Inga bara positiva grejer Och lite negativt men annars tyckte jag att den var jättebra att den är bra Så att jag hoppas att alla andra lyssnar på boken eller läser boken

pawel