Genomskåda narcissisten - en sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser

Genomskåda narcissisten - en sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser

Beskrivning av boken

Genomskåda narcissisten! är en verklighetsbaserad, självutlämnande, modig och gripande berättelse om en kärlekshistoria med farliga konsekvenser. Den personliga skildringen backas upp med psykologiska teorier om narcissism.

Narcissism handlar inte bara om att någon är ytlig och älskar sin egen spegelbild - det är en allvarlig personlighetsstörning. Den som hamnar i klorna på en narcissist kommer sakta, säkert och beräknat att bli misshandlad.

Boken är en omfattande guide till att genomskåda narcissister och deras manipulationsmetoder. Läsaren får även stöd, tips och pepp för att ta sig ur den destruktiva relationen man har hamnat i.

”Jag rekommenderar boken Genomskåda narcissisten! till alla som lever i relationer där de upplever psykisk och/eller fysisk misshandel, men även till andra som har kontakt med dem och som kanske ofta har svårt att förstå varför man bara inte lämnar en partner som man blir illa behandlad av.”

Monica Emanell, Leg. Psykolog, Leg. Psykoterapeut

Martina Skowronska har en magisterexamen i retorik och har arbetat inom kommunikationsyrket i mer än 13 år. Martina har tidigare gett ut boken Kärleksretorik.

Vad andra tycker

Recensioner av Genomskåda narcissisten - en sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser