Ghettoprinsessan

Betyg 4.2
10h 53min
260 Sidor
Ghettokungen
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Leon Jaziri kommer ut från fängelset och tänker bli vit som snö, men ödet har andra planer. För att få sina undangömda miljoner måste han göra en sista grej. Bli en fucking Sherloch Homie och hitta det alla vill ha - arvet efter Prästen.

Ryktet om Prästens död har spridit sig som en löpeld. Han var den som visste allt om alla. Korrupta politiker fruktar att sanningen ska komma fram och den kriminella världens tyngsta spelare är rädda för att bevis ska hamna i orätta händer.

Leon är inte ensam om att leta efter Prästens arv. En av dem är Lexia Jobo, som vill bli drottning över den undre världen. En annan är Margareta "Maggan" Palm, kriminalkommissarie från Boden.

När Leon med sin gamle vapendragare Sarmed ger sig ut i den undre världen en sista gång korsas hans väg av Ayanda Karlsson som måste rädda sin cancersjuka mamma. Det finns ett botemedel i Thailand. Enda problemet är att behandlingen kostar en halv mille ...

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

4

Tid ljudbok:

10h 53min

Sidor e-bok:

260

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-06-30

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789180311229

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789180311212

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Ghettoprinsessan -
E-bok, Ljudbok

Ytterligare en bladvändare av Sammy! Spänning med högt tempo från början till slut! Samtidigt är handlingen tragisk och sorglig med trasiga, vilsna och olyckliga människor som lever på livets baksida och mår rent ut sagt skitdåligt! Sammy är en fantastisk och skicklig författare som håller mig som läsare i ett fast grepp. Hans böcker är grymt spännande men berör samtidigt på djupet. Han överträffar sig själv i sitt skrivande för varje bok! Jag rekommenderar alla att läsa hans ghettoserie!

Marie

Mycket spänning man vill lyssna hela tiden.

Mats

Sjuk början men spännande och mycket bra uppläsare Jonas Malmsjö💜

Viola

👍👍

Jörgen