Ghostwriter- Steffen Jacobsen

bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2022-07-05

Ljudbok: 2022-07-05

Beskrivning

Direktören för en ledande, dansk läkemedelsfirma ligger död i sin bil på en parkeringsplats. Inte långt därifrån hittas även den ghostwriter som direktören har anställt för att skriva hans självbiografi i en pöl av sitt eget blod.
Polisinspektör Lene Jensen tilldelas fallet och det visar sig snart ha anknytningar till hennes eget familjeliv på ett sätt som hon aldrig kunnat ana. Samtidigt har Michael Sander blivit insnärjd i ett nätverk där internationell brottslighet, kliniska likvideringar och en diskutabel syn på rätt och fel tvingar ut honom på riktigt djupt vatten. En dagbok från ett par skälvande, ödesdigra dagar i Etiopiens öken visar sig bli avgörande för att lösa fallet men kommer Lene och Michael kunna komma över sina inre stridigheter i tid för att lösa fallet innan det är för sent?

"Ghostwriter" är den femte, fristående delen i Steffen Jacobsens populära spänningsserie om det omaka paret Michael Sander och Lene Jensen och spänner över vitt skilda miljöer; från jylländska herrgårdar via viltjakter på Afrikas horn till den till synes harmoniska tillvaron på en avlägsen gård i Skåne.

Steffen Jacobsen (1956-) är en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare som varit bosatt och arbetat stora delar av sitt liv på Grönland och i norra Norge. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (Trofæ) 2013. Steffen Jacobsen är idag en av Danmarks mest lästa spänningsförfattare.
Författare:
Översättare:
Anna Gilham
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

5

Tid ljudbok:
9h 27min
Sidor e-bok:
257
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-05
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726511505
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726511413

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)