Glasfågelns grav

- Katarina Genar

Betyg 4.6
2h 39min
73 Sidor
Bortom tid och rum
bookCoverFor

Beskrivning

I skuggan av det gamla nedlagda glasbruket ligger ”Idyllen” dit Tyra just har flyttat med sin familj. Det sägs att bruket stängdes plötsligt för länge sedan, men ingen vet varför. Dåtid och nutid vävs samman till ett suggestivt, vackert och spännande äventyr av kritikerhyllade Katarina Genar.

Tyra känner sig vilsen och helst av allt vill hon flytta tillbaka till stan och sin bästa kompis Nour. En dag hittar hon en liten röd glasfågel som ligger begravd i jorden. Den vill henne något, men vad? Hon anar att fågeln hör ihop med det gamla bruket. På nätterna drömmer hon konstiga drömmar om en liten pojke med en lykta och ibland hör hon honom nynna en sång. Sakta, sakta faller pusselbitarna på plats, inte minst tack vare Eddie, den nya killen i skolan. Han med den gulliga hunden och de fina ögonen …

KATARINA GENAR har förmågan att skriva kort och lättläst med ett rakt och klart språk, samtidigt som hennes berättelser ofta är gåtfulla, spännande och vackert vemodiga i Maria Gripes anda. Hennes serie ”Bortom tid och rum” är fristående böcker med magiska inslag och spännande handling där dåtid möter nutid. Läs också: ”En hemlig vän”, ”Pensionat Vidablicks gåta”, ”Den magiska kappan”, ”Röda spår”, "Silvervinges hemlighet” och ”Spökflickan”.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

7

Tid ljudbok:

2h 39min

Sidor e-bok:

73

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-01-17

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179773212

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179771966

Vad andra tycker

Recensioner av Glasfågelns grav - E-bok, Ljudbok

Superbra🤩🤩🤩 Mellan 9-12

Anna

En spännande bok

En spännande bok som man kan läsa för barn men ändå för sig själv. Spännande berättelse som man kunde läsa hela dagen.

Sofia