GOD NATT - somna snabbt och lätt
  
Dela boken    
GOD NATT Somna snabbt och lätt efter att du sorterat dina tankar och slappnat av.
Märker du att du har fullt med tankar i huvudet när du ska sova?
Tankarna far än hit än dit.
Den här träningen kommer få dig att slappna av och sortera dina tankar och lägga en tidsgräns för dem. Den här träningen kommer också lära dig hur du tystar dina tankar så du kan slappna av och för att somna.
Du kan med fördel ha ett anteckningsblock vid sidan av sängen och en penna för att snabbt skriva ner eventuella viktiga tankar som dyker upp.
När vi har många tankar och har svårt att stilla vårt sinne kan den här ljudinspelningen hjälpa dig att somna och att sortera de intryck vi har med oss till sängs.
Många upplever att de ha svårt att slappna av och släppa stress, med hjälp av den här övningen så kommer du slappna av och lära dig hur du kan låta dina tankar stilla sig och få den plats de behöver för att du ska kunna förbereda dig för en god natts sömn.
Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar.
Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat.
23 minuter
Visa mer