Grannjävlar

- Antoni Lacinai, My Lind

Betyg 3.2
9h 21min
221 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

En modell, en uppfinnare och en arbetslös kroppsbyggare bor i ett lägenhetshus. Vad händer sen? På Besvärsgatan 6 i Göteborg är vardagslivet fullt av droppande kranar, svallande känslor och stöldbegärliga tvättider. Och nog är det en bedrift att de elva hyresgästerna lyckas samsas överhuvudtaget, särskilt med tanke på de hemligheter som döljer sig bakom låsta dörrar. Men frågan är om det egentligen spelar någon roll? Efter ett ödesdigert dödsfall i Sölvesborg är nämligen självaste regeringen i full gång med att mörklägga något stort. Den kommande katastrofen hotar att göra såväl grannsämja som grannfejder till ett minne blott - tillsammans med halva Sveriges befolkning. Hur ska det gå för våra vänner på Besvärsgatan?

"Grannjävlar" är en fartfylld feelgood-roman som både underhåller och utmanar, med hög igenkänningsfaktor, och en extra twist som håller läsarna på tårna.

Antoni Lacinai och My Lind är en svensk författarduo som under en nyårsfest bestämde sig för att skriva en bok ihop. Resultatet blev feelgood-romanen "Grannjävlar" som utkom år 2021. Antoni Lacinai arbetar till vardags som föreläsare, medan My Lind är marknadschef.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
9h 21min
Sidor e-bok:
221
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-24
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788728049235
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788728049228

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)