Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken

- Mattias Boström, Sofia Rutbäck Eriksson

Betyg 3.6
7h 1min
201 Sidor
Katarinas eminenta detektivbyrå
bookCoverFor

Beskrivning

Varför den spänningsälskande Katarina Zapp, 31 år gammal, arbetar med något så strukturerat som revision är egentligen en gåta. Men hon får dagarna att gå med hjälp av stora mängder choklad och detektivromaner som får ryggraden att krulla sig.
När mystiska saker sker både på arbetet och hemma i grannskapet slänger hon sig rakt ut i det okända tillsammans med sin pensionärs­granne Greta. Äntligen får hon användning för allt hon lärt sig i böckernas värld. För är det inte så att hon är menad att arbeta med något helt annat än siffror?
"Gräset är alltid blodigare på andra sidan häcken" är första delen i den humoristiska deckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Mer mys än rys utlovas i böckerna om det annorlunda gänget på lilla Malmudden i Luleå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i spirande samarbete med Mattias Boström.

”Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör” (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)

Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
7h 1min
Sidor e-bok:
201
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-05
Förlag ljudbok:
Lind & Co
ISBN ljudbok:
9789179951146
Förlag e-bok:
Lind & Co
ISBN e-bok:
9789180187763

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)