Graven
    
Dela boken    
Graven

En olycka kommer sällan ensam …
Deckarförfattaren Cari North trodde att hon visste allt om skruvade intriger – tills hon på en skogspromenad upptäcker sitt ex, Lance Morgan, i färd med att begrava ett lik. Blicken av igenkänning gör att Cari förstår att hennes liv hänger på om hon lyckas springa ifrån Lance … och den dödsbringande tornadon som jagar dem.

Men precis när hon tror att hon skakat av sig Lance och har hemmet inom synhåll, förändrar den fruktansvärda stormen hennes liv för alltid.

Caris hem, hennes familj – hela hennes liv – utplånas av stormen. Själv svårt skadad och medveten om att Lance inte är långt borta byter hon kläder och identitet med sin nästan identiskt lika kusin, som dödats av tornadon, och flyr till Baton Rouge. Medan världen sörjer Cari North börjar hon sin smärtsamma resa tillbaka till livet; ett nytt liv som Susan. Bara en person synar hennes bluff – Susans chef – och snart är han indragen i en kamp på liv och död.

Jagad av en man hon en gång älskade, skyddad av en man hon knappt känner, väljer Cari att ställa sig mitt i stormens öga … och väver sitt livs intrig för att fånga en mördare.

Visa mer