Grisfesten

- Leif G. W. Persson

Betyg 3.8
7h 37min
254 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ljudboken inleds med ett förord uppläst av författaren. Ett postrån på försommaren i Stockholm följs innan året är slut av två mord. Att det finns ett samband mellan händelserna framkommer vartefter. Men när polisens utredare till slut kommer gärningsmannen på spåren börjar det kärva. Vissa prominenta personer har intresse av att hemlighålla spaningen. Kriminalinspektörerna Jarnebring och Johansson får anledning att konstatera att de verkligt stora bovarna ofta går fria, och det gör dem ursinniga.
Grisfesten är den första romanen om Lars Johansson och hans kollegor. Denna numera klassiska polisroman utkom första gången 1978, sålde i stora upplagor och filmatiserades som Mannen från Mallorca. Ljudboken är tidigare utkommen som cd-bok 2007 och är en något förkortad version.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

7h 37min

Sidor e-bok:

254

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-02-27

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176515099

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100130350

Vad andra tycker

Recensioner av Grisfesten - E-bok, Ljudbok

För mig rörig, men spännande

Barbro

Så välskriven bok, fångar polistugget på ett underbart sätt. Fantastiskt hur han fått ihop hela historien också, som sedan kommer att betyda mycket i GWs andra böcker. Helge Skoog är kanske den bäste uppläsare som någonsin funnits, hatten av!

Martin

Intressant läsning

Anita

Bra , gw i fin form

Bengt