Ha de' gott - konsten att bita ihop och komma igen

Betyg 4
5h 14min
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Glenn Hysén, en av Sveriges mest kända och populära fotbollsspelare, berättar öppenhjärtigt om den aktiva karriären, om tiden som kommentator, om förhållandet till sina barn, om slitningar i familjen och när han tvingades gå på a-kassan och låna pengar av sina barn.Boken är en resa fylld av osannolika anekdoter, från tiden som aktiv i IFK Göteborg, PSV Eindhoven, Fiorentina, Liverpool FC, Gais och landslaget. Förutom alla historier kring fotbollen träder även människan Glenn Hysén fram och berättar på ett mycket avklätt sätt om sin syn på papparollen, kamratskap och vikten av att alltid vara sig själv. I alla lägen. Han lägger alla korten på bordet när det gäller sanningen om hans skilsmässor, synen på sin son Antons homosexualitet, uppsägningen från Viasat, a-kassan, rasist- och homofobanklagelserna, turerna kring Gais och myglet inom fotbollen. Glenn Hysén berättar även hur han, på mycket kort tid, blivit en av Sveriges allra största och populäraste personlighet på mikrobloggen Twitter. Han låter även läsaren veta hur hans positiva, nästan sorglösa, attityd till livet tagit honom igenom toppar och dalar.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Tid ljudbok:

5h 14min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-03-17

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789175237503

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Ha de' gott - konsten att bita ihop och komma igen

En toppen bok..Humoristisk ...Ha det gött Glenn

Margareta

Boken är precis på samma sätt som jag uppfattat Glen - Lättsam, skön och spontan… men någon röd tråd o boken, det finns inte och det känns som att boken åldrats på ett sätt som gör att jag tappar intresset när Glen pratar om vad han tror om IFK Göteborgs trupp och tränare för 10 år sedan.

Markus

Skrattat så att jag nästan kissar på mig! Underbar bok! Ha det gött /Ronnie

Ronnie

Underbart att höra alla episoder. Positiva tankar är underbart att höra.Väldigt intressant att höra om alla fotbollsspelare och ledare

Lennart