Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow

Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow

Beskrivning av boken

Mer energi, styrka och glädje – på bara 12 veckor!

Kanske har du också läst Marias Borelius succébok Hälsorevolutionen, och lyssnat på hennes populära podd med samma namn och sedan undrat hur och när du kan komma i gång med din egen hälsoresa?

Vill du lära dig hur du kan äta, träna, planera för ditt liv och din inre stillhet för att hitta ett starkare och gladare du? Nu kommer äntligen Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet som är den efterlängtade handboken bakom Maria Borelius egen omvälvande hälsoresa. Vägen till mer energi, mindre ledont, en stabil vikt som passar dig, lugnare mage, friskare hy och minskad risk för den stora rad sjukdomar som knäcker oss i väst i dag. Det handlar om den antiinflammatoriska livsstilen, steg för steg.

Det här är boken som ger dig de praktiska verktygen i ett 12-veckorsprogram. Du får lära dig om självledarskap, att finna ett inre lugn, att veta vad och när du ska äta och hur du ska träna. Vetenskapsjournalisten Maria Borelius och hennes coach Rita Catolino guidar dig till fitnessproffsens bästa tips, forskningens senaste insikter, blandat med egna lärdomar från både framgång och bakslag.

Vad andra tycker

Recensioner av Hälsorevolutionen : 12-veckorsprogrammet : för styrka, hälsa och glow