Hämndens pris

- Erik Lewin

Betyg 4.3
12h 31min
358 Sidor
Säkerhetspolitisk spänning
bookCoverFor

Beskrivning

På ett ögonblick förvandlas den idylliska familjeutflykten till ett blodigt inferno. Två rivaliserande kriminella gäng möts på den soliga lekplatsen – och mellan dem befinner sig den före detta yrkesmilitären Isaac Langer och hans familj. När krutröken skingras är tragedin ett faktum ...

Hela Isaacs inre ropar på hämnd, men han vet vad hämndbegär gör med en människa och kämpar emot i det längsta. Han litar på att polisen ska sätta fast dem som utsatt hans familj för ett sådant besinningslöst våld. När de inte gör det tar Isaac saken i egna händer, och en hämndaktion av sällan skådat slag drabbar Sverige.

Hämndens pris berättar den fasaväckande historien om vad som kan hända när människor tappar förtroendet för rättsstaten. Den grova organiserade brottsligheten ökar idag i stort sett obehindrat, samtidigt som polisen går på knäna. Gängkriminaliteten är en farsot i det svenska samhället, en extremism som måste stoppas innan även offren tar till vapen.

Erik Lewin har mer än tjugofem års erfarenhet av underrättelse- och säkerhetsarbete. Han var med och utvecklade specialförbanden inom Försvarsmakten i mitten av 1990-talet och har arbetat som officer och säkerhetsrådgivare i Mellanöstern, Centralasien och Sverige. Numera är han vd för ett säkerhetsföretag med världen som arbetsfält.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
12h 31min
Sidor e-bok:
358
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-06-05
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Nona
ISBN ljudbok:
9789188107664
Förlag e-bok:
Bokförlaget Nona
ISBN e-bok:
9789188107657

© Bokförlaget Nona (Ljudbok)

© Bokförlaget Nona (E-bok)