Handbok för superhjältar Del 2: Röda Masken- Elias Våhlund

Betyg 4.7
39min
16 Sidor
Handbok för superhjältar
bookCoverFor

Beskrivning

Om man drömmer om något tillräckligt länge kommer det en dag att bli verklighet.

Lisa har klarat av sitt första superhjälteuppdrag, men det känns som om hon bara drömt det. För i hennes vardag är allt som vanligt: hon vantrivs i skolan och killgänget är värre än någonsin. De ger sig på de svagaste och mobbar alla inklusive Lisa.

Varje ledig stund läser Lisa i boken hon hittade på biblioteket, Handbok för superhjältar . Och hon fortsätter att träna på flygteknik, superbra slagsmålsteknik och animaliska förmågan att prata med nästan vilket djur som helst. Det går sådär, hamstrarna Olga och Oskar verkar inte alls förstå vad hon säger Men Lisa har sin dräkt, hon kan flyga och i stan pratas det nu om den fantastiska superhjälten som kommer till folks undsättning. Alla vill känna honom, särskilt killgänget. De skulle bara veta att det är tjejen de mobbar som är Röda Masken!

Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
39min
Sidor e-bok:
16
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-05-29
Förlag ljudbok:
Rabén & Sjögren
ISBN ljudbok:
9789129713466
Förlag e-bok:
Rabén & Sjögren
ISBN e-bok:
9789129713473

© Rabén & Sjögren (Ljudbok)

© Rabén & Sjögren (E-bok)