Händelserna på hästgården : familjens berättelse

- Anna Bohlin, Ulrika Fåhraeus

Betyg 4.4
11h 35min
311 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

De sexuella övergrepp på ridskoleelever som ägde rum på en hästgård strax utanför Stockholm på 80- och 90-talen har tidigare rönt stor uppmärksamhet i media. Nu kommer familjens egen berättelse Händelserna på hästgården som handlar om vad som pågick bakom kulisserna och om den psykiska och fysiska terror som familjen levde med. Anna Bohlin, som har skrivit boken tillsammans med journalisten Ulrika Fåhraeus, var bara 14 år när hon själv föll offer för mannen som lovade att göra henne till stjärnryttare. Det hände aldrig, istället fick de fyra barn tillsammans.

Händelserna på hästgården är en sann berättelse om medberoende, om gränslös kärlek till hästar, om att bli berövad sin tonårstid och att många år senare inse att man inte varit den mamma ens barn behövt.

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

11h 35min

Sidor e-bok:

311

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-06-07

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137159997

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137157474

Vad andra tycker

Recensioner av Händelserna på hästgården : familjens berättelse - E-bok, Ljudbok

Så hemsk historia, men också så viktig och intressant

Allis

Fängslande!

Maria

Behöver nog smälta boken ett tag innan jag kan säga vad jag tycker. Har skrattat, varit arg, funderat på att inte lyssna vidare (inte pga boken utan pga Jerry).

Stina

Gripande historia och fruktansvärt att en människa kan vara så hemsk... Imponerad att alla barn och sambo som orkat ta tag i sina liv och gjort något bra av allt efter det dem varit med om..

Evelina