Händelserna på hästgården : familjens berättelse- Anna Bohlin, Ulrika Fåhraeus

Betyg 4.4
11h 35min
311 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

De sexuella övergrepp på ridskoleelever som ägde rum på en hästgård strax utanför Stockholm på 80- och 90-talen har tidigare rönt stor uppmärksamhet i media. Nu kommer familjens egen berättelse Händelserna på hästgården som handlar om vad som pågick bakom kulisserna och om den psykiska och fysiska terror som familjen levde med. Anna Bohlin, som har skrivit boken tillsammans med journalisten Ulrika Fåhraeus, var bara 14 år när hon själv föll offer för mannen som lovade att göra henne till stjärnryttare. Det hände aldrig, istället fick de fyra barn tillsammans.

Händelserna på hästgården är en sann berättelse om medberoende, om gränslös kärlek till hästar, om att bli berövad sin tonårstid och att många år senare inse att man inte varit den mamma ens barn behövt.

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

11h 35min

Sidor e-bok:

311

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-06-07

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137159997

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137157474

Vad andra tycker

Recensioner av Händelserna på hästgården : familjens berättelse - E-bok, Ljudbok

Super bra men helt sjuk berättelse 🥲

Pia

Bästa boken jag har lyssnat på. Väldigt gripande historia.

Jennifher

Spännande, fruktansvärt och viktigt!

Anni

Uppskakande sanning och först efter att ha lämnat inser man att man varit i någons ledband hela tiden. Gripande och insiktsfull

Helén

Fantastiskt gripande bok!

Maria

Intressant och välskriven, en fördjupad bild av historien!

Sabina

Intressant bok där jag kastas mellan medlidsamhet och förakt. Spännande och läskigt att denna story är sann, att den här typen av händelser faktiskt existerar i vårt verkliga liv. En viktig bok tycker jag. Fin uppläsning som är skön att höra på.

Madelene

Fantastiskt å skrämmande berättelse på samma gång med så mycket rädsla ångest å kärlek.. Rörd till tårar många gånger. Styrka till familj å berörda❤️

Mårten

Mycket bra

Emelie

En gripande bok

Jessica

Bra o kraftfull

Therese

Gripande, hemsk, vidrig, men välberättad ..

Annika

Boken är lättläst och en riktig bladvändare. Hästkarlen som beskrivs är - under förutsättningen att historien är - en riktigt vidrig person. Man får också en inblick i hur meningslöst vårt rättssystem tycks vara. Så länge det gäller våldsbrott förefaller det vara riskfritt att åka dit.

Lise

Skrämmande bok

Göran

❤️

Mia