Hårda paket – erotisk novell

Hårda paket – erotisk novell

Beskrivning av boken

"Jag sänkte mig ned på knä mellan hennes ben. Jag smekte försiktigt hennes lår. Upp och ner. Lirkade upp klänningen lite och grep tag runt höfterna. Smekte, tryckte, kramade och jag blev bara mer och mer upphetsad."

Både Eva och Frida älskar julen, och i år skulle tomten faktiskt ge dem båda något väldigt, väldigt speciellt. Det förtjänar de. För julen är gåvornas högtid, och det är som bekant mer tillfredsställande att ge än att få, det tycker i alla fall tomten. Så tomten ska ge kvinnorna det de vill ha och precis som de vill ha det ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Hårda paket – erotisk novell