Harry & Meghan del 1 – Prinsen och skådespelerskan- Rakkerpak Productions

Betyg 3.7
1h 8min
34 Sidor
Den engelska kungafamiljen
bookCoverFor

Beskrivning

En prins och en skådespelerska träffas på en blind date. Det slår gnistor mellan dem, och snart inleder de ett hemligt förhållande. Men när nyheterna kommit ut är pressen obeveklig i sin granskning. Paret gifter sig under en överdådig ceremoni, men bröllopet är inte början på det långa och lyckliga liv som paret hade hoppats på. Meghan har svårt att finna sig till rätta som medlem av kungafamiljen och Harry fruktar att hans mors olyckliga öde ska upprepas ...

PRINSEN OCH SKÅDESPELERSKAN är det första av två avsnitt om prins Harry och Meghan Markles kärlek och deras kamp mot pressen och den rigorösa engelska monarkin. Lyssna också på de andra avsnitten om bland annat prinsessan Diana, drottning Elizabeth II och prins William och Kate Middleton.

Serien DEN ENGELSKA KUNGAFAMILJEN är full av skandaler, hemligheter, rikedom, plikter och olycklig kärlek. Alla ord och begrepp som vi kanske förknippar med det engelska kungahuset. I den här serien gör vi en resa genom de senaste hundra åren och umgås med hela den berömda och beryktade kungafamiljen. Serien är baserad på verkliga händelser från huset Windsors historia och har omvandlats till filmiska scener. Serien är skriven och producerad direkt för ljud av RAKKERPAK PRODUCTIONS för Word Audio Publishing International.

Översättare:

Mattias Bergström

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

5

Tid ljudbok:

1h 8min

Sidor e-bok:

34

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-10-19

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789180544368

Förlag e-bok:

Word Audio Publishing

ISBN e-bok:

9789180544375

Vad andra tycker

Recensioner av Harry & Meghan del 1 – Prinsen och skådespelerskan - E-bok, Ljudbok

Sådär

Fatima