Harry & Meghan del 2 – Farväl England, goddag Hollywood- Rakkerpak Productions

Betyg 3.8
1h 7min
33 Sidor
Den engelska kungafamiljen
bookCoverFor

Beskrivning

I början av 2020 väljer prins Harry och Meghan, som blivit hertiginna, att lämna det brittiska kungahuset. I en intervju med Oprah Winfrey talar de ut och anklagar kungafamiljen för rasism och mobbning. Därefter väljer de två att lämna England och börja ett nytt kapitel i sina liv i USA.

FARVÄL ENGLAND, GODDAG HOLLYWOOD är det andra av två avsnitt om prins Harry och Meghan Markles kärlek och deras kamp mot pressen och den rigorösa engelska monarkin. Lyssna också på de andra avsnitten om bland annat prinsessan Diana, drottning Elizabeth II, och prins William och Kate Middleton.

Serien DEN ENGELSKA KUNGAFAMILJEN är full av skandaler, hemligheter, rikedom, plikter och olycklig kärlek. Alla ord och begrepp som vi kanske förknippar med det engelska kungahuset. I den här serien gör vi en resa genom de senaste hundra åren och umgås med hela den berömda och beryktade kungafamiljen. Serien är baserad på verkliga händelser från huset Windsors historia och har omvandlats till filmiska scener. Serien är skriven och producerad direkt för ljud av RAKKERPAK PRODUCTIONS för Word Audio Publishing International.

Översättare:

Mattias Bergström

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

6

Tid ljudbok:

1h 7min

Sidor e-bok:

33

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-10-19

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789180544382

Förlag e-bok:

Word Audio Publishing

ISBN e-bok:

9789180544399

Vad andra tycker

Recensioner av Harry & Meghan del 2 – Farväl England, goddag Hollywood - E-bok, Ljudbok

Sådär

Fatima