Hatarna- Ulf Bergström

Betyg 3.1
16h 27min
439 Sidor
Nina Sandstedt
bookCoverFor

Beskrivning

"Svenska soldater ska inte längre behöva dö för en bortskämd kung" svär hatarna i Svenska Republikanska Armén under Pascal Odenbergs ledning. För att hämnas sina stridsbröder kontrakterar Afghanistanveteranerna i SRA den tyske prickskytten Skuggan för att utföra terrorattentatet mot kungahuset. Det ska bli hans svåraste uppdrag någonsin, att mörda hela kungafamiljen samtidigt. Men Nina Sandstedt vid Säpo får ett tidigt tips om terrorplanerna och tar upp kapplöpningen för att hinna stoppa attacken.

Steg för steg förbereder sig Skuggan, och väljer tid, plats och vapen för terrordådet. När terrormorden fullbordats skyr Nina Sandstedt inga medel för att hitta förövarna. Jakten för henne genom Europa. Reaktionerna på attentatet är omtumlande. Sverige kokar av våld mellan aktivister för respektive mot monarki och republik. När medierna avslöjar vänskapskorruption och kungafamiljens testamenten blottlägger det monarkins hemligheter. Avslöjandena leder till nya oanade, dramatiska politiska svallvågor i samhället med Nina Sandstedt i huvudrollen.

Hatarna är en ny thriller och debutroman av Ulf Bergström som tar upp aktuell samhällsdebatt, om alla hatare i samhället, som är beredda att ta till våld för en verklig eller upplevd orättvisa.

Promotionsvideo: se YouTube https://www.youtube.com/watch?v=r0DhhPvezdA
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
16h 27min
Sidor e-bok:
439
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-06-25
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789178290291
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789178290307

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)