Hatet vi bär- Cecilia Sahlström

Betyg 3.8
9h 31min
289 Sidor
Sara Vallén
bookCoverFor

Beskrivning

En högprofilerad lektor vid Lunds universitet hittas oförklarligt och brutalt mördad i sin flickväns lägenhet och polisen står handfallen utan klara spår. När ytterligare en ung kvinna mördas med samma metod ökar förvirringen. Inte en enda koppling kan hittas mellan kvinnorna.

Sara Vallén och hennes team kopplas snabbt in på fallet, och genom vittnen får de fram en fantombild, som visar sig stämma väl överens med utseendet på en terapeut, Diedrik Ek. Han är en osannolik gärningsman, men Sara beslutar ändå om spaning. Ingenting händer förrän Diedrik oväntat förs bort mitt i natten. Husrannsakan visar att de båda mördade kvinnorna har varit klienter hos honom, men varför blir han bortförd, och vart har han försvunnit?

Spåren leder till källaren i ett ödehus i Eslöv. Gärningsmannaprofilen som polisen mejslar fram under utredningens gång ger Sara och kollegerna inblick i en samhällsgrupp som till stor del verkar i det fördolda, men inte är mindre farliga för det. En okänd värld öppnar sig för dem, en värld av mörker, smärta och ett brinnande hat.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
9h 31min
Sidor e-bok:
289
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-02-17
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789178350247
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789178350209

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)