Hedra mysteriet

- Klas Hallberg

Betyg 4.2
2h 25min
Hångla mer!
bookCoverFor

Summering av boken

Hedra mysteriet bygger på hypotesen att vi människor både behöver styra upp livet så att det blir som vi tänkt oss, samtidigt som vi ibland behöver släppa taget och uppleva livet som det är. För att gå denna balansgång mellan att styra upp och släppa taget är en sak säker: det blir stunder av förvirring.

Det är dags att hylla förvirringen. Den är en vän. Inte en fiende. En resurs - inte ett problem. Det är helt enkelt dags att hedra mysteriet!

Klas Hallberg är föreläsare och författare. Detta är hans sjätte bok. Ur hans tidigare utgivningar märks titlar som Hångla mer!, YCDBRALAI och Varför växer gräset.

"Som en utmanare på en etablerad marknad gäller det att göra både det som går att mäta, och det som behövs - men som är svårt att mäta. Den här boken hjälper mig med det. En riktigt bra bok!"
- Nicholas Högberg, VD på 3

"Tack Klas för att du så elegant lyckas beröra det djupaste allvar på ett så avslappnat sätt! En riktigt bra bok för den som någon gång funderat på vad livet egentligen går ut på."
- Lena Ahlström, VD och grundare till Ledarstudion.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

2h 25min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-03-14

Förlag ljudbok:

StorySide

ISBN ljudbok:

9789176138106

© 2016 Storyside (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Hedra mysteriet - Ljudbok

Kan bara återigen buga och tacka inför Klas Hellbergs fenomenala sätt att leverera sina sanningar. Har inte bara bekräftat det jag själv tycker utan också lärt nytt och fått riktigt goa skratt under tiden. En del böcker har så mycket måbra mervärde än den faktiska texten. Då är det lite sorgligt när dom är slut. Detta är en sån. Tack👌

Anna-Karin