Hem till Scupper Island

- Kristan Higgins

Betyg 4
12h 34min
398 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Man kan helt klart säga att Nora Stuarts liv förändras den dagen hon blir påkörd av en saneringsbil. Ena stunden är hon en framgångsrik läkare på ett av Bostons bästa sjukhus och i nästa sekund vaknar hon själv upp på en brits bara för att höra hur hennes pojkvän stöter på den snygga sjuksköterskan.

Skadad på fler än ett sätt beger sig Nora tillbaka till Scupper Island den lilla ön vid M aines kust där hon växte upp men dit hon inte återvänt på femton år. Dags att möta allt det där hon försökt förtränga: en ytterst speciell mamma (som precis har börjat tjäna pengar på kramterapi ), en syster som sitter i fängelse och dessutom alla minnen från det där sista året på high school. Det finns flera människor som inte vill ha tillbaka Nora till Scupper Island, men även sådana som kommer förändra hennes liv till det bättre ...

Kristan Higgins är en av Amerikas mest älskade författare av romantiska komedier, och har tagit emot otaliga priser för sina böcker. Hennes romaner är kärleksfyllda glädjepiller som blandar kaxig humor á la Marian Keyes med känslostyrkan i Jojo Moyes romaner.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Cecilia Falk

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

12h 34min

Sidor e-bok:

398

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-04-02

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789177711407

Förlag e-bok:

Printz publishing

ISBN e-bok:

9789177711391

© Printz publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Hem till Scupper Island - Ljudbok, E-bok

Underhållande

Kattis

Superbra bok

Kerstin

Spännande från början till slut. Uppläsningen är mycket bra och levande. Boken har ett djup som är ovanligt för genren.

Annika

Myk bra bok. Sträcklyssnade

Marie