Hennes hemlige man / En man som älskar

Hennes hemlige man / En man som älskar

Beskrivning av boken

Hennes hemlige man
Förblindade av passion rymmer Heath och Julianne till Paris för att lova varandra evig trohet. Trots löftet avvisar bruden sin nyblivne make på bröllopsnatten, och hon berättar aldrig varför. Efter att ha undvikit varandra i flera år tvingas de plötsligt tillbaka till kärleksstaden och måste dessutom bo under samma tak.



Heath har fått nog av att leva i en lögn och allt han önskar är en skilsmässa. Men Julianne verkar återigen ha fått upp ögonen för honom, och gnistorna som slår mellan dem går inte att förneka. Varför lämnade hon honom egentligen på bröllopsnatten? Heath vill veta, men Julianne är inte villig att berätta ...

En man som älskar
Jenny Wawasuck vet precis vem Billy Bolton är: En strulig mc-kille med för många tatueringar och dessutom ett fängelsestraff bakom sig. Någon hon borde undvika alltså. Men det visar sig bli svårt, för en dag dyker han upp på skolan där hon jobbar.



När Billy får syn på den söta läraren fastnar han direkt. Det är något i hennes blick som fascinerar honom. Väl medveten om sitt rykte inser han att det gäller att skärpa till sig. Om Billy bara lyckas få till en dejt så kanske han kan bevisa att han inte är den hon tror. Att det bakom hans hårda yttre döljer sig en mjukis.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Hennes hemlige man / En man som älskar