Himmel och jord må brinna

Betyg 4.1
9h 13min
257 Sidor
Samuel Williams
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En vacker höstdag skakas det i vanliga fall så lugna och lite sömniga Klockarvik i Dalarna av en explosion och efterföljande brand. Det är det gamla bryggeriet, där det unga paret Signe och Daniel nyligen startat ett kombinerat kafé och mikrobryggeri, som brinner. Katastrofen är ett faktum när inte bara byggnaden blir förstörd utan Daniel dessutom går under i lågorna. Vem kan vilja paret och verksamheten så illa? Och varför försöker Signe dölja ett brev från en stiftelse? Prästen Samuel Williams och kriminalkommissarie Maja- Sofia Rantatalo, som äntligen har fått till en fungerande vardag tillsammans, får lägga privatlivet åt sidan och göra allt de kan för att lösa brottet innan fler kommer till skada.

"Himmel och jord må brinna" är den tredje fristående delen i serien om deckarprästen Samuel, en serie som innehåller allt ifrån lantlig charm till spännande intriger och ond bråd död och en och annan blinkning till Fader Brown.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

9h 13min

Sidor e-bok:

257

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-11-20

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789180525893

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789180530866

Vad andra tycker

Recensioner av Himmel och jord må brinna -
Ljudbok, E-bok

Älskar alla böcker av Cedervall, så annorlunda, hjärtevärmande och ändå spännande. Saknar dock Hervor, låt henne komma tillbaka!

Malin

Trevlig och trovärdig mysdeckare

Eva

En 3a helt enkelt.

Bo

Helt ok bok

Maria