Historiens största mysterier- Allt Om Historia

Betyg 3.4
3h 50min
89 Sidor
Historiens största gåtor
bookCoverFor

Beskrivning

Bibeln är full av namn på sedan länge glömda folk och berättelser om blodiga slag, katastrofer och hjältedåd. Men är berättelsen rena fantasier, eller bygger dramerna på verkliga händelser? Och hur är det med kung Arthur? Är han Englands första kung, eller en sagofigur, som skulle ena örikets stridande kungadömen under en krona? Moderna forskare lutar åt den sistnämnda förklaringen - men myten om Artur är seglivad.

Och varför byggde de gamla egyptierna pyramider och balsamerade sin döda enligt ritualer som bevarade de döda kropparna i årtusenden? Vi har inte alla svaren, men historiker och arkeologer får allt bättre verktyg för att nysta upp historiens många mysterier. Här har vi samlat 50 av de mest spännande gåtor som fortfarande väcker förundran och debatt.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

10

Tid ljudbok:
3h 50min
Sidor e-bok:
89
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-12-10
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726707724
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726707960

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)