Hit med flaskan!

Handbok för panikslagna mammor

- Emma Knyckare

Betyg 4.1
4h 55min
159 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

När Emma Knyckare upptäcker att hon är gravid firar hon med en sista snusprilla och sedan förändras livet för alltid. Här tar hon oss med på sin lika panikslagna som fantastiska resa in i mammalivet. Med drastisk humor skildrar hon graviditetens vedermödor och glädjeämnen. Från att svälla upp och se ut som Jabba the Hutt i Star Wars och inte längre få plats på spinningcykeln, till att för första gången höra sin bebis hjärtljud och slutligen få möta lilla Maggan. Naket och ogenerat behandlar hon ämnen som kejsarsnitt, amning, abort, bonusbarn, mammakroppen och småbarnsåren.

En modern, rolig och feministisk handbok med hög igenkänningsfaktor.

EMMA KNYCKARE (1987) är komiker och radioprofil (Morgonpasset, Tankesmedjan, Musikhjälpen och Knyckare i P3). Hösten 2018 turnerar hon med sin första egna show. Hon driver även podcasten Förstagångenpodden, har arbetat som krönikör och är initiativtagare till den uppmärksammade och mansfria festivalen Statement festival.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

4h 55min

Sidor e-bok:

159

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-03-19

Förlag ljudbok:

Brombergs Bokförlag

ISBN ljudbok:

9789173379731

Förlag e-bok:

Brombergs Bokförlag

ISBN e-bok:

9789173379694

© Brombergs Bokförlag (Ljudbok)

© Brombergs Bokförlag (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Hit med flaskan! - E-bok, Ljudbok

Väldig igenkänning

Gabriella

❤️❤️❤️

Emely

Så jäkla bra!

Jennie

Medicin mot mamma-perfektion!

Fantastiskt dråplig o rolig! Skön motvikt till mamma-perfektion o alla krav jag själv känner som blivande mamma. Många svar på en del frågor o tankar också. Skratt utlovas!!!

Sofia