Hitta vilse

- Carin Hjulström

Betyg 4
12h 52min
364 Sidor
Frida Fors
bookCoverFor

Beskrivning

När Frida Fors, i konkurrens med hundratals andra, blir anställd på kvällstidningen Aftonpressens nyhetsredaktion känns det som en revansch. Äntligen ska hon slippa korttidsvikariaten och osäkerheten och flytta till Stockolm, staden där allting händer. Hon ser framför sig ett liv fyllt av spännande jobb, vänner och förhoppningsvis kärlek.

Men ingenting blir som hon tänkt sig. Knappt har hon hunnit börja förrän hon måste sluta. Sist in, först ut är den hårda läxan. Plötsligt står hon ensam i en ny stad med en alldeles för dyr andrahandslägenhet och utan jobb i sikte. Motvilligt tvingas hon söka nya kontakter, vilket leder henne in på okända vägar.

En reportageresa till Mallorca och ett oväntat jobberbjudande får henne att fundera på var hennes egna gränser går. Mot vem eller vilka är det viktigast att vara lojal, och vad är hon själv beredd att offra? I arbete och kärlek.

Hitta vilse är en charmig roman om en företagsam men vilsen tjej som på sin trevande färd genom storstadsdjungeln slutligen lär sig att hon måste stå upp för det hon tror på.

Författare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

12h 52min

Sidor e-bok:

364

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2010-10-06

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173484398

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789143506365

Vad andra tycker

Recensioner av Hitta vilse - Ljudbok, E-bok

Mysbok

Inger

Bra spännnade

Lou

Härligt med det typiskt svenska och miljöer man känner igen. Bara underhållande läsning.

Maria

Mycket läsvärd å bra uppläsare

Tina