Hjärtats innersta röst

- Jan-Philipp Sendker

Betyg 4.3
10h 5min
291 Sidor
Burma-serien
bookCoverFor

Beskrivning

Jan-Philipp Sendkers genombrottsroman Konsten att höra hjärtslag har förtrollat en hel värld. Den har talat till människors hjärtan och bara i Sverige har den sålt i 250 000 exemplar. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren till romanen som blev årets mest sålda pocketbok 2015!

Det har gått nästan tio år sedan Julia Win kom tillbaka från sin resa till Burma, landet där hennes far föddes och där hon fann en bror. Hon är framgångsrik advokat på Manhattan, men känner sig vilsen och utbränd. När hon inne i sitt huvud börjar höra en enträgen röst som ställer de frågor hon alltid försökt undvika – Varför lever du ensam? Vad söker du i livet? – känns sammanbrottet nära. I ett försök att hitta tillbaka till sig själv och meningen med livet återvänder hon till Burma. Där får hon höra historien om en kvinna som heter Nu Nu, en historia som är full av passion och tragik och som kommer att vända upp och ner på Julias liv. Precis som Konsten att höra hjärtslag är det här en känsloladdad roman som utforskar människans innersta. En inspirerande och oförglömlig berättelse om kärlek, sorg, identitet och livets mening.

Uppläsare:

Översättare:

Lisbet HolstLena Torndahl

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

10h 5min

Sidor e-bok:

291

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-03-09

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176511282

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137146416

Vad andra tycker

Recensioner av Hjärtats innersta röst - Ljudbok, E-bok

Mycket läsvärd

Anita

En berättelse som ger styrka för själens innersta spegel. Ger sinnet ny bekräftelse och styrka att fortsätta här på livets väg.

Agneta

Fantastisk fortsättning

josefine

Nu vill jag genast lyssna på fortsättningen som heter ”Hjärtats minnen” och är den tredje och den sista boken i den här serien.

Maud