Hjärtats musik- Barbara Cartland

Betyg 3.4
5h 5min
147 Sidor
Den eviga samlingen
bookCoverFor

Beskrivning

För en vacker, ensam och utfattig und flicka i 1860-talets London är riskerna och frestelserna många och möjligheterna till en anständig försörjning få. Det enda Vanola äger i världen är sin musik, sin stolthet och gåvan att kunna känna gränslös kärlek. För den bortskämde, stormrike och omsvärmade unge hertigen av Arkholme ser livet annorlunda ut. De möts under drastiska omständigheter för att genast bli åtskilda igen. Men ödet griper in i deras liv med två krafter de inte räknat med - musikens och kärlekens.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Författare:

Översättare:

Sonja Melinder

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

17

Tid ljudbok:

5h 5min

Sidor e-bok:

147

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-07-04

Förlag ljudbok:

Saga Egmont

ISBN ljudbok:

9788728436141

Förlag e-bok:

Saga Egmont

ISBN e-bok:

9788711594254

Vad andra tycker

Recensioner av Hjärtats musik - E-bok, Ljudbok

Inte den bästa boken kanske, men.Kims uppläsning är som vanligt magisk. Älskar denna röst som gärna magi av Barberas berättelser!

Erika