Hjärtats skafferi

- Ruth Reichl

Betyg 4
14h 4min
415 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

En varm feelgoodroman om New York, mod och matkärlek!

Matnörden Billie Breslin har fått sitt drömjobb som assistent på New Yorks mest ikoniska mattidning: Delicious. En spännande värld full av stjärnkockar och delikatessaffärer i Little Italy har öppnats och Billie kan knappt förstå vilken tur hon har har. Men sedan händer det som inte får hända: tidningen läggs ner och de färgstarka kollegor som Billie har börjat betrakta som sin familj tvingas gå vidare på annat håll.

Tills vidare får Billie jobba kvar för att upprätthålla tidningens garanti-hotline, för läsare som har frågor om gamla recept. Men när hon en dag hittar några mystiska brev, gömda i kontorets gamla receptarkiv, öppnas dörren till ett helt nytt äventyr ...

Hjärtats skafferi är en färgstark och frestande bok som tar med läsaren på en matresa genom historien och New York. En historia om mod och kärlek och framför allt: vansinnigt god mat! Ruth Reichl är en amerikansk kock och kokboksförfattare, som även har skrivit flera matmemoarer. Hjärtats skafferi är hennes första roman.

”Gillar du New York, mat och varma feelgood-romaner? Då kommer du gilla den här boken.” – Aftonbladet Söndag

BÄST I SIN KATEGORI – Måltidsakademins litteraturpris

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Ann Margret Forsström

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

14h 4min

Sidor e-bok:

415

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-02-12

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789188261762

Förlag e-bok:

Printz publishing

ISBN e-bok:

9789177710783

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Hjärtats skafferi - E-bok, Ljudbok

Så bra uppläst!!! Tyckte mycket om historien, njöt av timmarna med boken.

Sofi

Annorlunda och oväntad bok.

Kerstin

DNF vid 8%

Billie är en veritabel enhörning som fiser regnbågar och skriver små sonetter om sin kärlek till currybladens eko av kaneeeel bakom citrussmaken (något som hon självklart är i princip HELT ensam om att kunna urskilja) och alla i hela världen älskar henne och vill vara hennes bästa vän. Hon får en fantastisk lägenhet och ett fantastiskt jobb (och flera erbjudanden) så fort hon anländer i New York och hon har ett Hemlighetsfullt Tragiskt Förflutet som gör mig absolut noll procent nyfiken. Så nej.

Zarah