Hjärtslaget i Rosengädda- Emma Hamberg

Betyg 4.3
11h 11min
370 Sidor
Rosengädda
bookCoverFor

Beskrivning

Förändringens vindar viner över Rosengädda. När Farbod öppnar en läkarstation i byn utlöser det en kedjereaktion av nybyggaranda. Handelsboden renoveras, en förskola startas och plötsligt är det fler som gifter sig än begravs i Rosengädda. Halleluja – det var verkligen på tiden!

Farbods passioneradetro på byn smittar alla. Eller nästan alla. Tessan känner sig snarare övergiven. Hennes restaurang är tillfälligt stängd efter att det regnat in vatten i stationshuset, Farbod är mer uppslukad av sitt läkarhus än av Tessan samtidigt som dottern Marta helst av allt vill sitta i Smörkullas bibliotek tillsammans med godsägarinnan Charlotte.

Att Bror och Flatan flyttar in i stationshuset med hjärtesorg i bagaget skulle kanske ha kunnat mildra Tessans övergivenhetskänslor. Om det inte vore så att de hjärtekrossade tu mest ligger instängda på sitt rum och smider egna planer. Det är inte förrän Tessan hittar ett allt för välbekant namn i en restaurangguide som hon får något nytt att tänka på. En tanke som blir en handling som förändrar hennes liv i grunden.

Hjärtslaget i Rosengäddaär den fjärde och sista delen om Tessan, Rosengädda och dess invånare. Det är en varm berättelse om vikten av att översätta franska visor, laga krossade hjärtan, söka sitt ursprung och om att äntligen hitta hem trots allt.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

4

Tid ljudbok:
11h 11min
Sidor e-bok:
370
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-11-28
Förlag ljudbok:
Piratförlaget
ISBN ljudbok:
9789164233639
Förlag e-bok:
Piratförlaget
ISBN e-bok:
9789164242983

© Piratförlaget (Ljudbok)

© Piratförlaget (E-bok)