Högt fall

- C T Karlsson

Betyg 3.8
7h 50min
257 Sidor
Falkenbergsmorden
bookCoverFor

Beskrivning

Ett slumpmässigt möte framkallar minnen som länge varit gömda och som kommer att få stora konsekvenser på livet. En familjefar anmäls försvunnen hos polisen i Falkenberg. Eftersökningar inleds och till att börja pekar allt på att han försvunnit frivilligt, lämnat fru och barn.

En söndagsmorgon, i vad som ser ut som en olyckshändelse, återfinns en avliden man vid foten av Morup Tånges fyr. I en segelbåt i hamnen gör ägaren till Glommens Marina en fruktansvärd upptäckt och plötsligt har kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes kollegor två dödsfall att utreda.

Polischefen Raúl Morales får bråda dagar och åklagare Ylva Isaksson blir återigen en del i hans vardag. På gott och ont. Dessutom är en omorganisation inom Polismyndigheten i sikte och det styr upp en del oro i lägren. Morales har en del beslut om framtiden att ta, vilka inte är lätta.

Sommaridyllens Falkenberg med omgivningar längs den halländska kusten och det vackra inlandet blir återigen skådeplatsen för en spännande och känslomässig historia.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
7h 50min
Sidor e-bok:
257
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-06-19
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789175238074
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789175239767

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)