Den försvunna julgrisen

Betyg 4.7
1h 57min
63 Sidor
Hotell Gyllene Knorren
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Måns Gahrtons och Johan Unenges serie om familjen Rantanen på hotell Gyllene Knorren bjuder små och stora läsare på humor i både bild och text. Häng med på ett skrattframkallande äventyr i juletid!

Julen står för dörren och på hotell Gyllene Knorren förbereds för en hejdundrande julbordssäsong med närproducerade julskinkor. Och allt verkar för en gångs skull gå riktigt bra. Hotellet är fullbokat och gästerna på ingång! Pappa Roger och mamma Ritva kunde inte vara mer nöjda.

Ingos storasyster Isadora har blivit kompis med en nyinflyttad tjej och har nästan aldrig tid att leka med Ingo längre. Men som tur är har ju Ingo Pyret, världens gulligaste minigris och bästa buskompanjon.

Men när grisarna som skulle bli julskinkor plötsligt inte levereras blir stämningen på hotellet en annan. Vad ska gästerna säga när det varken finns korv eller skinka till jul? Tänk om Pyret hamnar på julbordet? Roger och Ritva verkar liksom ha blivit helt grisgalna! Ingo gör upp en rädda-Pyret-plan och Isadora verkar ha något planerat hon också …

Det har återigen blivit dags för ett helknasigt och kaosartat äventyr på Sveriges roligaste hotell.

Den försvunna julgrisen är den sjuttonde fristående delen i Måns Gahrtons och Johan Unenges älskade serie om den knasiga familjen Rantanen.

Läs också: Den mystiska gästen, Spöket i rum 13, Loke den lömskes skatt, Sommarkaos på Guldkusten, Den oerhört hemliga dammsugaren, Korv med bröllop, En förknorrad vinter, Den vilda jakten på dårpippin, Dammråttornas tappra riddare, Rivalen från Karelen, Världens grisigaste tjuv, Klantverkarna och konstkuppen, En bedragare på hotellet, Se upp för spionerna!, Djuren checkar in och Monstergrisens gåta.

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

17

Tid ljudbok:

1h 57min

Sidor e-bok:

63

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-10-04

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178270552

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179751258

Vad andra tycker

Recensioner av Den försvunna julgrisen

Bra

rasmus

Toppen

Cozmo

BRA BOK - bättre läsare

Heli