Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar- Adele Faber, Elaine Mazlish

Betyg 4.3
10h 16min
319 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Vill du ha en lättare vardag där mer tid läggs på barnets utveckling och mindre tid till bråk? Vill du hjälpa ditt barn att bygga upp ett bra självförtroende och tro på sin egen förmåga? Vill du samtidigt kunna sätta tydliga regler som gör livet enklare både för dig och ditt barn? Då har du hittat rätt!

Med 5 miljoner sålda exemplar är Hur man talar så att barn lyssnar & lyssnar så att barn talar en av världens mest sålda föräldraskapsböcker. New York Times-bestsellerförfattarna Adele Faber och Elaine Mazlish erbjuder här en rad praktiska tekniker för att lyssna aktivt, bekräfta barnets känslor och vända negativa spiraler. I en tid där digital teknik och annat ständigt pockar på vår uppmärksamhet är den här boken om aktivt lyssnande mer aktuell än någonsin.

Boken kommer garanterat att ändra ditt förhållande till barn. Att läsa den kommer att vara en av de bästa investeringar du gjort i ditt barn och i ditt föräldraskap.

”En fantastisk bok som är användbar för alla typer av förhållanden.” – Washington Post

“En ödmjuk guide till att forma förhållandet mellan förälder och barn och till att lösa familjekonflikter.” - The Guardian

“Den mest användbara boken jag läste när mina barn var små.” - Lesley Garner, The Telegraph
Uppläsare:
Översättare:
Birgitta Önnerfält
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 16min
Sidor e-bok:
319
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-03-09
Förlag ljudbok:
Akademius
ISBN ljudbok:
9789198624632
Förlag e-bok:
Akademius
ISBN e-bok:
9789198624670

© Akademius (Ljudbok)

© Akademius (E-bok)