Huset på udden- Agatha Christie

Betyg 3.8
8h 31min
312 Sidor
Queens of Crime
bookCoverFor

Beskrivning

Doktor Calgary återvänder till England efter en två år lång polarexpedition. Genast inser han att hans frånvaro resulterat i att Jacko Argyle blivit oskyldigt dömd för mordet på sin adoptivmor. Calgary var den ende som kunnat ge alibi åt Jacko. Driven av skuldkänslor reser Calgary för att söka upp familjen Argyle men hans uppdykande mottas inte med lättnad. Istället blir Calgary indragen i ett mörkt familjedrama. För om inte Jacko var mördaren måste någon av de andra familjemedlemmarna vara det.

Huset på udden utkom år 1958 och är Agatha Christies personliga favorit. Till skillnad från hennes klassiska pusseldeckare är detta en psykologisk thriller där hon utforskar mänskliga själsdjup och vad som kan driva en människa till mord.

Agatha Christie, Margery Allingham, Ngaio Marsh och Dorothy Sayers anses vara några av de ursprungliga Queens of Crime. De fyra deckardrottningarna uppfann den moderna deckargenren och har lästs världen över. Storytel är stolta över att presentera några av deras mest kända verk med ljudboksdrottningen Katarina Ewerlöf som uppläsare.

De här är de ultimata mysdeckarna, så kryp upp i soffan med en kopp te och njut!
Författare:
Översättare:
Helen Ljungmark
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
8h 31min
Sidor e-bok:
312
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-03-14
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789176132425
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789175471600

© 2015 Storyside (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)