Huset Silverknorres gåta- Måns Gahrton, Johan Unenge

Betyg 4.6
1h 42min
140 Sidor
Hotell Gyllene Knorren
bookCoverFor

Beskrivning

Sveriges knasigaste hotellägarfamilj i ett hejdlöst äventyr med gamla anor. Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker om Hotell Gyllene (kn)orren är humorpärlor för hela familjen.

Den gamla spisen i hotellköket har gått sönder och pappa Roger och mamma Ritva saknar pengar för att köpa en ny. Som vanligt är det kris, men tack vare Isadoras skoluppgift om medeltiden får Roger en lysande idé till hur det hela ska lösas. Hotellet är ju hur gammalt som helst, och har garanterat varit fullt av riddare och skatter en gång i tiden. Tänk om det kan bli så på nytt?

Huset Silverknorres gåta är den tjugonde fristående boken i serien. Läs också: "Rymdmonstren anfaller", "Fångarna på slottet", "Den försvunna julgrisen", "Monstergrisens gåta", "Djuren checkar in", "Se upp för spionerna!", "En bedragare på hotellet", "Klantverkarna och konstkuppen", "Världens grisigaste tjuv", "Rivalen från Karelen", "Dammråttornas tappra riddare", "En förknorrad vinter", "Korv med bröllop", "Den oerhört hemliga dammsugaren", "Sommarkaos på Guldkusten", "Loke den lömskes skatt", "Den mystiska gästen" och "Spöket i rum 13".

Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

20

Tid ljudbok:
1h 42min
Sidor e-bok:
140
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-09-17
Förlag ljudbok:
Bonnier Carlsen
ISBN ljudbok:
9789179772208
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789179770822

© Bonnier Carlsen (Ljudbok)

© Bonnier Carlsen (E-bok)